SURF Onderwijsdagen dag 1

 Gepubliceerd door om 23:09  SURF
nov 162004
 

Vandaag was de eerste dag van de SURF Onderwijsdagen. Vanochtend begonnen met een pre-conference van Webstroom, waar ik een bijdrage namens SURF SiX over het gebruik van metadata bij video voor mijn rekening genomen heb. Zinvolle bijeenkomst, zeker ook vanwege de bijdragen van de SURF DiRECT community over auteursrecht en de Digitale Didactiek website. Vooral die laatste is een bezoekje meer dan waard. Tussen de bedrijven door nog tijd gehad om wat mensen de edublogs portal te laten zien en ik geloof dat Patrick waarempel een paar mensen aan het bloggen heeft gekregen :)
Ik sta hier trouwens te rammen op een internetterminal in de hal van het congrescentrum met een toetsenbord waar je niet blij van wordt (van die toetsjes die je ook op een rekenmachine hebt)….dus morgen meer…

 Reacties uitgeschakeld voor SURF Onderwijsdagen dag 1  Tags:

Edublogger-dinner

 Gepubliceerd door om 00:46  Persoonlijk
nov 162004
 

Zojuist terug in het hotel aangekomen na het eerste edublogger-dinner hier in Utrecht. Lekker gegeten, gezellig gekletst, kortom een succesvolle avond. Geen Google-pennen, maar wél edublogger t-shirts :) Leuk om een aantal bekenden weer te zien en om een aantal online bekenden nu ook in het echt te spreken. De geruchten over de trage bediening bij Havana zijn overigens waar, maar het eten was goed.
Rest nog de vraag: Wanneer is de volgende? Lees verder….