SURF SiX nieuws

 Gepubliceerd door om 09:01  SURF
sep 212004
 

De SURF SiX nieuwsbrief wordt via e-mail verstuurd en houdt mensen op de hoogte van diverse SURF SiX gerelateerde activiteiten. Het archief van eerder verschenen uitgaven en berichten is te vinden op deze website.
Doelgroep zijn die mensen die niet over RSS beschikken omdat al deze berichten ook beschikbaar zijn op de SiX website en via de SURF SiX RSS-feed aangeboden worden.

Bijeenkomst over Digital Repositories, lessons learned op 23 september a.s.
Er is veel belangstelling voor dit onderwerp en deze bijeenkomst. De inschrijving is dan ook al een tijdje geleden gesloten omdat er echt niet meer mensen in de zaal passen. De presentaties en een verslag van de dag zullen echter uiteraard beschikbaar komen via de SURF SiX website.

Bijeenkomst Portfolio’s, een nieuwe kijk op studentinformatie op 12 oktober a.s.
Het programma voor de bijeenkomst over portfolio’s is nu online beschikbaar. Ook voor dit onderwerp is veel belangstelling, dus wacht niet te lang met inschrijven.
Lees verder

IMS LD workshop
SURF SiX organiseert samen met UNFOLD een workshop over IMS Learning Design specificatie op 21 oktober 2004 in Heerlen. Het inschrijfformulier komt binnenkort online beschikbaar.
Lees verder

eduExchange 2004
SURF SiX en Kennisnet organiseren op 7 december 2004 een bijeenkomst over implementatietrajecten rond het implementeren van leertechnologie-afspraken. Het programma komt binnenkort online beschikbaar.
Lees verder

Andere bijeenkomsten
* EDS Workshop in Koblenz (05/10/2004)
* Gezamenlijke bijeenkomst CETIS Pedagogy Forum en Assessment SIG (20/10/2004)
* ED-MEDIA 2005 (27/05/2005 – 02/07/2005)

ALTC-2004
* SURF SiX
Tijdens de ALT-C 2004 conferentie in Exeter in september 2004 verzorgde SURF SiX samen met CETIS een sessie getiteld Getting nations moving: learning technology standards support in the Netherlands and the UK. De presentatiebestanden zijn nu online beschikbaar.
Lees verder
* Verslagen over ALTC-2004
Overzicht van berichten naar aanleiding van ALTC-2004
Lees verder

IMS updates
* IMS AccessForAll Meta-data-specificatie versie 1.0 beschikbaar

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.