ALTC-2004 #1

Exeter Cathedral - Klik voor grotere versie

Gisteren was, zoals te verwachten, een zwaar vermoeiende dag. Omdat we vanuit het vliegveld nog ruim een uur met de bus moesten naar Exeter, was het tegen één uur ’s middags (UK-time) voordat we in het hotel aankwamen. Het is een mooi, oud, typisch brits hotel. Vroeger was het ongetwijfeld een classy, duur hotel, maar net als zoveel hier is het daarna in verval geraakt en moeten ze prijzen hanteren die het ook voor gasten van onze standing betaalbaar maakt er te overnachten. Hotel - Klik voor grotere versieHotel - Klik voor grotere versieHotel - Klik voor grotere versie (foto’s van het hotel)
Het weer bleef gelukkig een groot deel van dag redelijk, dus hadden we effe tijd om door Exeter te struinen. Langs de cathedraal, de winkels en de straatjes die de bombardementen van de tweede wereldoorlog overleefd hebben. Omdat die winkels open waren, wat het ook gezellig druk in het centrum en dat is natuurlijk altijd leuker dan door een uitgestorven stadje lopen.
Exeter - Klik voor grotere versieExeter - Klik voor grotere versieExeter - Klik voor grotere versie
Vanochtend (maandag) zijn we op de gok wat vroeger naar de universiteit gelopen. De registratie begint namelijk pas vanmiddag om twee uur, maar we hadden gehoopt alvast gebruik te kunnen maken van het wireless netwerk. Helaas was dat nog niet in de lucht, dus maar even offline wat berichten voorbereiden. Inmiddels hebben we een wireless plek gevonden en kan ik ook dit bericht plaatsen, wat spam opruimen etc.

Vandaag is sowieso een beetje rare start. Omdat we geen pre-conference geboekt hebben, hebben we nog geen sessies gepland, maar wél nog voldoende werk dat we voor vandaag gepland hebben.
Morgen waarschijnlijk wat meer inhoudelijke posts.

0 0 stem
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
josine
josine
16 jaren geleden

aardig hotel :)

Pierre
16 jaren geleden

:) Ik heb geen foto van de kamer toegevoegd. Daar hadden een aantal mensen meer over te mopperen. Ik heb nog een foto van een van de muren bij mij op de kamer waar wel wat vraagtekens bij kunnen.