DSpace server van OUNL

“Recently we made most of the articles, preprints and presentations produced in relation to Educational Modelling Language, IMS Learning Design and the new Learning Networks programme available in the digital library system DSpace. This system has been developed by MIT and HP and made available as Open Source to enable Research institutes worldwide to store, index, preserve and redistribute their intellectual output.

The Collection of the Learning Networks programme consists of Publications, Presentations, Specifications, Software & Documentation and Work Documents produced in the last few years.”

(bron)

Raar, ik heb dit bericht blijkbaar gemist, het is al van 20 februari 2004 en ik zag het pas omdat er op gereageerd is door iemand die géén toegang kan krijgen. Ik kon wel toegang krijgen en ben natuurlijk even gaan kijken. Leuk, ik kom ook in de auteurlijst voor: alle bijdragen van Pierre Gorissen. Ik zat er nog eentje in de database waar ik aan meegewerkt heb, maar daar staat alleen de OUNL als auteur.

Leuk, nu nog kijken op ik de url voor de OAI dataprovider kan vinden, dan kan ik hem namelijk toevoegen aan een tooltje waardoor ik nieuwe bijdragen in mijn RSS reader terug zie :)