Swiss minder in de min

 Gepubliceerd door om 08:29  Persoonlijk
feb 242004
 
“Swiss heeft vorig jaar minder verlies geleden dan in 2002. De Zwitserse luchtvaartmaatschappij liet dinsdag weten dat het negatieve resultaat is afgenomen van 980 miljoen tot 687 miljoen frank (435 miljoen euro). In dat bedrag is een last verwerkt van 205 miljoen frank voor een reorganisatie. Swiss sneed vorig jaar in zijn routenet, zijn luchtvloot en zijn personeelssterkte”

(bron)

Ik ben twee weken geleden met Swiss heen en terug naar Zürich gevlogen. Beide keren met vertraging en met mijn eigen eten en drinken aan boord. Heen in een piepklein vliegtuigje (Embraer RJ 145), terug iets groter. Ik kan nou niet echt zeggen dat het voor herhaling vatbaar was.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.