De TTN-dekking is in Nederland helemaal zo gek nog niet….

Zeker niet als je het vergelijkt met de VS. Ik twijfel nog een beetje of het zin heeft om mijn TTN-mapper mee te nemen. De geïntegreerde die ik heb werkt alleen om de Europese frequenties, die mag ik in de VS niet gebruiken (zal ook niet opgepikt worden door de gateways daar). De LoPy die ik een jaar eerder gebruikte zou moeten kunnen schakelen tussen frequenties. Maar die setup was een stuk lomper/groter + had mijn smartphone nodig om de daadwerkelijke coördinaten door te geven. Nou zou ik natuurlijk kunnen kijken of ik het script dat ik voor de  TTGO T-Beam gebruik kan aanpassen voor de LoPy, maar gezien het beperkte aantal gateways in Austin twijfel ik daar nog even over.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

De TTN-dekking is in Nederland helemaal zo gek nog niet…. https://t.co/4LD1gE0c3Y