Twitterarchief 22-02-2019

Best wel bizarre wending in het hele verhaal rond wel of geen glasvezel in mijn dorpje. Nadat de ene (kleine) aanbieder van glasvezel gekeken heeft of er voldoende belangstelling was voor glasvezel (wonder boven wonder is die er nu wél) komt de andere (grote) aanbieder van glasvezel langs en zegt “wij gaan (ook) glasvezel aanleggen”, maar dan niet in de buitengebieden die door de kleine aanbieder wél afgedekt zouden worden. Twee keer glasvezel aanleggen is absoluut onrendabel, dus het lijkt een verhaal te worden van “wie knippert het eerst met de ogen en geeft toe?”. Ik verwacht dat het niet positief werkt voor de snelheid waarmee daadwerkelijk aan de realisatie begonnen zal worden.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Twitterarchief 22-02-2019 https://t.co/j9oa7K8CXb