Review HTC Hero vs iPhone 3GS

 Gepubliceerd door om 06:37  Android
sep 212009
 
HTC Hero (foto door: PiAir (Old Skool))

In de reacties op mijn review van de Zoals je vorige week hebt kunnen lezen, heb ik op het moment een T-Mobile G1 Android die ik van SURFnet/Kennisnet te leen had, werd er al naar verwezen: de HTC Hero Android telefoon.
Kees Verheij van Whizpr nam naar aanleiding van die review contact met me op en zij stelden namens HTC een HTC Hero ter beschikking zodat ik die ook kon testen. Mijn dank daarvoor!

En dus heb ik de head-to-head vergelijking van de vorige keer, toen ik de G1 Android en de iPhone 3GS vergelijk, nogmaals uitgevoerd. Ik had ze eigenlijk alle drie naast elkaar willen zetten, maar omdat het bericht al zo enorm was de vorige keer, heb ik nu alleen de HTC Hero en de iPhone 3GS opgenomen in de tabel met in de tekst waar relevant verwijzingen naar de G1 Android. Uiteraard zul je deels dezelfde conclusies en opmerkingen tegen komen.

Als je mijn tweets de afgelopen week gevolgd hebt, dan zal de conclusie je overigens niet verbazen. Lees verder en je kunt ontdekken hoe die gewijzigd is sinds de vorige keer. Lees verder….