okt 252006
 

De eerstvolgende IMS Kwartaalbijeenkomst zal plaats vinden van 6 t/m 9 november a.s. in Heerlen. Op dinsdag, woensdag en donderdag vinden bijeenkomsten plaats die ook voor niet IMS-leden toegankelijk zijn.

Op dinsdag 7 november is het mogelijk een overzicht te krijgen van het werk van de verschillende projectgroepen die op dit moment actief zijn binnen IMS en om een overzicht te krijgen van hoe zo’n ontwikkeltraject in elkaar zit.

Op woensdag 8 november vindt de Learning Design Summit plaats waarin het gebruik van de IMS Learning Design-specificaties centraal staat. Er zullen presentaties en demonstraties plaats vinden van producten en toepassingen die op dit moment gebruik maken van IMS Learning Design (LD) en er zal een paneldiscussie plaats vinden over de stand van zaken en de toekomstige ontwikkelingen rond LD.De Learning Design Summit is een uitgelezen kans om bijgepraat te worden met betrekking tot de stand van zaken rond Learning Design zowel in Nederland als internationaal met presentaties van o.a. Rob Koper, ontwikkelingen op het gebied van de integratie van de Question and Test Interoperability-specificatie (QTI) en IMS LD. De dag zal worden afgesloten met een receptie gesponsord door het TENCompetence project.

Op donderdag 9 november vindt de European IMS Network (EIN) Executive Briefing plaats met een overzicht van de werkzaamheden van het EIN en een toelichting op de IMS Common Cartridge afspraken.

Kosten
Kosten voor deelname zijn $150

Meer details en inschrijven
Een gedetailleerd overzicht van het programma van de week en het inschrijfformulier is te vinden op: http://www.imsglobal.org/ldsummit2006.html
Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus tijdig inschrijven is aan te raden.

N.B.
Aangezien het zowel bij de deelnemers als sprekers om een internationaal gezelschap gaat is de voertaal tijdens de Kwartaalbijeenkomst Engels. Dat geldt ook voor de IMS organisatie die de inschrijvingen etc. afhandelt.

 Reacties uitgeschakeld voor IMS Kwartaalbijeenkomst en Learning Design Summit  Tags: