Marketingpodcast #3

David Visser heeft afgelopen woensdag er voor gezorgd dat we naar aanleiding van deze discussie redelijk snel met vijf personen een live discussie konden voeren. Hij heeft het resultaat daarvan nu ook als podcast online staan.

0 0 stem
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Fluox
15 jaren geleden

Duidelijk een pilot. Ik ben heel enthousiast over het voeren van een gesprek met meer mensen over een onderwerp. De wijze waarop zal nog wel wat vorm moeten krijgen, maar dergelijke meetings zijn loosly te organiseren. Boeiende ontwikkeling.

Pierre
15 jaren geleden

Klopt, gegeven de beschikbare tijd voor de voorbereiding, de techniek die we gebruikten om met elkaar te kunnen praten het maximaal haalbare.
Volgende keer wil ik wat verder in het midden! ;-)