SURF lid van IMS

Voor de mensen die tijdens de onderwijsdagen bij de sessie over “Leertechnologiestandaarden in Nederland, resultaten en plannen” geweest zijn is het geen echte verassing maar het is nu dan eindelijke officieel:

SURF is contributing member geworden van het IMS Global Learning Consortium.

De SURF vertegenwoordiging zorgt er niet alleen voor dat SURF SiX haar achterban op de hoogte kan houden van de actuele ontwikkelingen binnen IMS. Het is nu namelijk ook mogelijk om er als hoger onderwijs in Nederland ook zelf invloed op uit te oefenen. Enerzijds doordat SURF stemrecht heeft bij nieuwe initiatieven en specificaties, maar zeker ook omdat we als hoger onderwijs actief kunnen participeren in de werkgroepen die de specificaties opstellen.

Zie ook het persbericht van SURF.

Wordt vervolgd in 2004!