Washington DC

Washington 2014 Bijna etenstijd in Washington, bijna middernacht in Nederland. Het halve dagje “vrij” zit er op. Vanmiddag met de Metro naar het centrum van Washington geweest. IJzig koud buiten, maar in Crystal City gelukkig (toevallig) een route binnen door een gezellig winkelcentrum helemaal naar de metro gevonden. De automaten van de metro zijn helemaal ingesteld op blinden, slechtzienden, maar voor buitenlanders zijn ze net zo’n magische apparaten als de gemiddelde NS kaartjesautomaat in Nederland. Toch met de metro tot op de plek van bestemming in de buurt van The National Mall gekomen. Het zag er toch een stuk anders uit dan 10 jaar geleden. Zo kun je een stuk minder dicht bij het Witte Huis komen dan de vorige keer.

En ook de temperatuur was een stuk minder aangenaam. Jemig, wat was het koud. Niet alleen vanwege de lage temperatuur, maar vooral vanwege de harde wind was de gevoelstemperatuur nog een stuk lager.
Nou had ik trui, winterjas en handschoenen mee genomen, maar als je veel loopt op zo’n dag (ik heb de huurfietsen maar even laten staan), dan ben je toch af en toe blij met een warme dubbele espresso.

De foto’s van vandaag zijn richting Flickr. Tijd voor wat eten en morgen begint het echte werk. En zoals dat hier hoort begint dat op tijd: registratie gaat om 7:30 uur open en de Keynote is om 8:30 uur. Is voor het eerst dat ik Lawrence Lessig een keer live hoor spreken. En om 3 uur ’s middag lokale tijd mag ik dan met Robert samen aantreden voor onze sessie over het ontwikkelen van een referentiemodel voor Online Onderwijs.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Washington DC: Bijna etenstijd in Washington, bijna middernacht in Nederland. Het halve dagje “vrij” zit er o… http://t.co/w7yiNPZJA5