VOR ICT bijeenkomst: Mediawijsheid in het Hoger Onderwijs – stand van zaken

VOR_logo De divisie ICT van de Vereniging voor Onderwijs Research organiseert op 19 maart 2014 de bijeenkomst “Mediawijsheid in het Hoger Onderwijs – stand van zaken”.

Dit is een internationale bijeenkomst waarbij sprekers van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen, Fontys Hogescholen en de Thomas More hogeschool (België) in zullen gaan op de mediawijsheid van docenten (en docentopleiders) in het hoger onderwijs.
Daarnaast is er in het programma voldoende ruimte opgenomen om met de andere deelnemers en de sprekers te praten/discussiëren over de vraag “hoe pak je mediawijsheid aan binnen jouw onderwijsinstelling?”

De bijeenkomst zal plaats vinden in het iXPERIUM van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Als onderdeel van het programma is ook een korte rondleiding door het iXPERIUM opgenomen.
De bijeenkomst start om 12:00 met ontvangst met broodjes/koffie/thee. Deelname aan de bijeenkomst is gratis, maar met name ook voor het regelen van de catering is het noodzakelijk om je vooraf aan te melden (en je ook weer af te melden bij verhindering!).

Aanmelden kan via dit formulier:
Mocht je verhinderd zijn, stuur dan een mail naar de secretaris van de VOR ICT: [email protected]
Graag tot 19 maart a.s. in Arnhem!

Voor het complete programma zie deze pagina.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

[…] De divisie ICT van de Vereniging voor Onderwijs Research organiseert op 19 maart 2014 de bijeenkomst “Mediawijsheid in het Hoger Onderwijs – stand van zaken”.  […]