Je iPad veilig gebruiken in de keuken #14

Na het bericht over met 12 iPad-houders voor in de keuken en de extra test met de xMount als nummer 13 (die ik overigens vooral buiten de keuken gebruik), kan er ook nog wel een nummer 14 bij. Van ons eigen Philips nog wel.  Ik kwam de afbeelding en de verwijzing tegen op Gizmodo, die het gevonden hadden op Reddit. En op beide plekken waren het de verwijzingen naar gebruik buiten de keuken die de boventoon voerden. Tja.

Het is echter gewoon een echt bestaand product, dat je met wat moeite ook vanuit Nederland kunt bestellen. Ik vond er hier eentje op eBay (N.B. die link blijft natuurlijk niet voor altijd werken!) die $19,99 moet kosten excl. $7,98 verzendkosten naar Nederland. Niet duurder dan de meeste andere alternatieven.

Op die eBay pagina kun je ook zien dat het niet alleen om een hoes gaat voor over de iPad, maar ook een houder om de iPad op te zetten als je hem in de keuken gebruikt. Je krijgt drie van die beschermhoezen. Waarom weet ik niet precies. Ik hoop niet omdat ze redelijk snel stuk gaan. Mogelijk omdat ze denken dat je 3 iPads in huis hebt?

Als Philips meeleest: ik wil hem best aan een praktijktest onderwerpen!

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
11 jaren geleden

Je iPad veilig gebruiken in de keuken #14 http://t.co/XPSJG2Oz