Aan de slag met infraroodverbindingen

Ik hou van de instructiefilmpjes op YouTube van Andreas Spiess. Zijn openingszinnetje “Greetings YouTubers, here is the guy with the Swiss accent” is ook bij mijn kinderen al bekend omdat ik de filmpjes ook vaak vanaf mijn laptop of iPad naar de tv cast als ik ze zit te bekijken.

Het helpt natuurlijk dat hij het vaak over onderwerpen heeft waar ik zelf wél geïnteresseerd in ben, maar meestal te weinig tijd voor heb om uit te zoeken. Of anders wel al (deels) uitgezocht heb maar dan weer niet de tijd voor gehad heb om helemaal uit te schrijven. Bovenstaand filmpje is daar ook een voorbeeld van. Het gaat over het gebruik van infrarood signalen om data te versturen, zoals bij je afstandsbediening gebeurt. Maar je kunt het ook gebruiken om obstakels te herkennen.
Mevrouw Spiess speelt een hoofdrol in dit filmpje en dat maakt het extra grappig. Vooral omdat Andreas normaal gesproken een nogal droge stem heeft. Ik weet niet of Zwitserse humor voor iedereen is, daar moet je het filmpje zelf maar voor bekijken.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Aan de slag met infraroodverbindingen https://t.co/v4unPQbZhJ