Kom jij ons team versterken?

Zoals je bij het bericht over mijn benoeming als associate lector hebt kunnen lezen, hebben we binnen het lectoraat en het iXperium/Centre of Expertise Leren met ict te maken met “een toenemende vraag naar praktijkgericht onderzoek op het gebied van leren met ict”.
We zijn daarom op zoek naar praktijkgerichte onderzoekers op verschillende niveaus.  De vacatureteksten zijn hier te vinden:
Wil je meer weten over waar we het druk mee hebben?
 
Kijk dan eens bij het overzicht van onze projecten, of lees over de onderzoekswerkplaatsen, bekijk een paar van de iXperium designteams waarbij je als onderzoeker in een team met leraren werkt aan het ontwerpen van onderwijs, of blader door een van onze praktijkpublicaties.
Heb je daarna nog vragen over de vacatures, bel met mijn collega Anne-Marieke van Loon of met mij (contactinfo staan in de vacatureteksten).
Voor de duidelijkheid: je hoeft zeker niet zo hands-on met ict te zijn als dat ik dat ben. Weten hoe je een onderzoek moet opzetten en uitvoeren is dan belangrijker. Kennis van onderwijs, bij voorkeur ook iets weten van de verschillen tussen het onderwijs in de verschillende meerdere sectoren (we werken voor het po, vo, mbo, hbo). Praktijkgerichtheid: blij worden van het samenwerken met leraren/docenten, mediamentoren en specialisten terwijl je je verhaal ook kunt uitleggen aan teamleiders, directeuren bestuurders.
Ga je voor de senior onderzoeker functie, dan is ervaring met het aansturen van onderzoeksprojecten natuurlijk wel een pré.
En ik zal er niet over liegen: het is hard werken hier, onze netwerkorganisatie is complex, maar ik denk dat je op dit gebied ook geen uitdagendere plek zult vinden! 😉
0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Kom jij ons team versterken? https://t.co/RzAUFkjLfK