mrt 092012
 

Ruimtevoertuig

Klik voor de 360graden versie!

Op Gigaom kwam ik een verwijzing tegen naar een gratis en eenvoudig te gebruiken 360-graden foto applicatie voor de iPhone genaamd SpinCam.

De werking is heel simpel: installeer de applicatie, zoek een object waarvan je een 360-graden foto wilt maken, zet het ergens neer waar je er gemakkelijk omheen kunt lopen, start de applicatie, druk op het fotoknopje en loop om het object heen terwijl je je iPhone zo stabiel mogelijk houdt voor het beste resultaat.

Je ziet onder in beeld een schijfje meelopen waarmee je kunt zien of je het hele rondje gemaakt hebt. En ik moet zeggen het resultaat is helemaal niet slecht. En ik ben heel slecht met dit soort applicaties. Ze leveren mij normaal gesproken nooit de mooie resultaten die je in de demo’s ziet.

De opties om de resultaten te delen, je kunt ze meteen op je iPhone bekijken, zijn nog wat beperkt. De makers geven aan dat ze daar nog aan werken. Het enige wat je nu kunt doen is het resultaat delen naar Facebook (je hebt dus een Facebook-account nodig) en dan de link daarvan nemen en eventueel via de mail of zoals ik hier gedaan heb aan een screenshot linken.

Nou ja, de app is nu nog gratis, dus wachten op updates kost niets en wat ik nu al van de resultaten zie was meer dan genoeg om er een bericht aan te besteden.
De app werkt ook op de iPad 2, maar is er niet voor geoptimaliseerd, je zult dan dus de 2x zoom optie moeten gebruiken.

Deel dit bericht:

  21 reacties aan “Tip: SpinCam – eenvoudig 360-graden foto’s maken met je iPhone”

Reacties (15) Trackbacks (6)
  1. Tip: SpinCam – eenvoudig 360-graden foto’s maken met je iPhone: Klik voor de 360graden versie! Op Gigaom kwam ik… http://t.co/HrM5Uh93

  2. Tip: SpinCam – eenvoudig 360-graden foto’s maken met je iPhone http://t.co/1gULNSDm #iphone #gratis

  3. Tip: SpinCam – eenvoudig 360-graden foto’s maken met je iPhone http://t.co/8D0xymDA

  4. Kwaliteit is helaas vreselijk RT @ictoblog Tip: SpinCam – eenvoudig 360-graden foto’s maken met je iPhone http://t.co/rVJfEChV

  5. Kwaliteit is matig maar toch handig om bij je te hebben op je iPhone of IPad om zelf een 360 te maken http://t.co/HVLp2QT1

  6. Tip: SpinCam – eenvoudig 360-graden foto’s maken met je iPhone http://t.co/pfqlXpX3 #iphone #gratis

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.