Op 24 december 2010 gaat mijn snor er vanaf!

Zoals je wellicht weet staat het Glazen Huis dit jaar in Eindhoven. En studenten en medewerkers van Fontys Hogescholen organiseren uiteenlopende acties om daar geld voor in te zamelen. Je kunt ze vinden op deze website.

Ook ik kreeg een vraag om mee te doen. En wel aan de actie “allessnor“. Daarbij laten Fontys collega’s hun snor staan tot 24 december en scheren hem dan af. Dat doen ze niet zomaar, je kunt hen (ons) sponseren en zo geld doneren voor het Glazen Huis.

Ik moest een keer flink slikken toen ik gevraagd werd. Want hoewel mijn snor in omvang wellicht bescheiden is, is het er wel eentje die ik de afgelopen ruim 20 jaar pas één keer eerder afgeschoren heb. En dat beviel me helemaal niet. Maar, ik doe mee. Op 24 december gaat hij er dus voor de tweede keer vanaf.

En natuurlijk wil ik maximaal gebruik maken van jullie steun! Grote bedragen, kleine bedragen, maakt mij allemaal niet uit, als je wilt sponsoren dan zou ik dat super vinden!
Kijk op deze pagina hoe het werkt. Daar vind je (straks?) ook de lijst van sponsoren. Ook op mijn profiel op de allessnor website kun je de voortgang volgen.

Alvast bedankt voor jullie steun en bijdragen!!

[10-12-2010 14:48] De eerste mails met toezeggingen zijn al binnen. Top! Ik ben van de €0,- af, maar mijn snor is natuurlijk nog vééél meer waard! 🙂
[12-12-2010] Vandaag door de grens van €300,- heen geschoten. Alle sponsoren heel hartelijk dank!. Jullie zijn geweldig!

0 0 stemmen
Bericht waardering
5 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Patrick de Vos
Patrick de Vos
13 jaren geleden

Goede actie!!……en voor je geruststelling…..snor en baard zijn uit.
http://eversstaatop.radio538.nl/fragmenten/snor-en-baard-zijn-uit

Sybilla
Sybilla
13 jaren geleden

Hey, je staat bovenaan! Toch maar mooi de kwalificatie ‘duurste snor van Fontys’ gescoord 🙂