Je iPad als tweede monitor

 Gepubliceerd door om 06:20  iOS, Tools
jul 202010
 


Mac-gebruikers konden het al met behulp van het programma Air Display en nu kunnen ook Windows-gebruikers hun iPad als tweede monitor aan hun laptop koppelen via MaxiVista.

Het werkt zo te zien. Video bekijken op het tweede scherm of geavanceerde grafische effecten gaat wat minder vanwege de draadloze verbinding tussen laptop en iPad. En natuurlijk kun je je afvragen waarom je dit zou willen. Niet als goedkoop alternatief voor een echte monitor. Natuurlijk deze applicaties kosten ‘maar’ $9,99. Dus als je al een iPad hebt dan zou je kunnen stellen dat de extra kosten veel lager zijn dan voor een monitor.
Maar het betekent wel dat je iPad weer ergens ‘vast’ zit. Het is zo opeens niet meer een mobiel apparaat dat je er gemakkelijk even bij pakt.

Nou ja, maakt eigenlijk ook niet uit. Het valt onder de noemer: iemand verzint het, programmeert het en verdient er geld mee omdat er mensen zijn die het minimaal de moeite van het uitproberen en aan familieleden demonstreren waard vind.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Je iPad als tweede monitor”

Reacties (1) Pingbacks (1)
  1. […] hier meer Google Blog Search « T-Mobile komt met iPad pre-paid bundel – macwereld.nl De iPad naast de MacBook […]

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.