0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Fred Zelders
18 jaren geleden

Pierre, graag jouw beeld: Is het boek voor mensen die nu eindelijk ook eens willen weten wat webloggen is, of is het voor degegen die zelf zullen (moeten) gaan bloggen.

Pierre
18 jaren geleden

Hoi Fred, Ik heb het boek zojuist pas via Bol.com besteld op basis van de recentie en de website. Het zal er nog wel niet zijn voordat ik naar New York vlieg donderdag, maar als ik het volgende week gelezen heb zal ik proberen die vraag te beantwoorden.

Frank Meeuwsen
18 jaren geleden

@Fred: Het boek is voor beiden. Er wordt uitgelegd wat bloggen is, wat enkele blokzoekmachines zijn, soorten blogs, podcasts. Maar ook een uitgebreide uitleg hoe je een blogger of pivot blog kunt opzetten en kunt promoten. Ik vind het een erg goed boek. Natuurlijk mist er een en ander, is het al verouderd als het van de pers afkomt (zie mijn interview) maar dealnietteplus een goed boek voor een redelijke prijs.

Sybilla
18 jaren geleden

Mijn eerste reactie toen ik enkele weken geleden hierover las: eindelijk een nederlands boek over weblogs en mooi op tijd om docenten bij te praten voordat onze weblogpilot begint (voorjaar 2006).

Er zijn inmiddels exemplaren gearriveerd en ingewerkt voor onze mediatheek. Ik ga er gauw in neuzen!