Online Educa Berlin 2004

Vandaag (over een uur of 10) ga ik met de trein naar Berlijn voor Online Educa Berlin 2004. Ik weet van vorig jaar dat we er over draadloos internet beschikken en deze keer neem ik wél een fototoestel mee, dus er zullen wel gewoon berichten blijven komen. We gaan met de ICE (je weet wel, die mooie trein die ook door Nederland rijdt, maar waar je dan toeslag voor moet betalen). In Duitsland mag hij overigens een beetje harder dan hier. Deze Inter City Express doet op sommige stukken namelijk bijna 300 km per uur! Overigens is het maar goed dat er een kilometerteller in de coupé hangt zodat je kunt zien hoe snel het gaat, want op een andere manier merk je dat niet of nauwelijks.

Ik weet niet hoeveel andere edubloggers er zijn, ik geloof alleen Wilfred (die overigens in een panel aan de slag mag), maar ik heb toch maar even een OnlineEducaBerlin2004 kanaal aangemaakt om ze te verzamelen.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Pierre
19 jaren geleden

Correctie: het is "maar" 250km per uur.

Michel
19 jaren geleden

Ook de ‘gewone’ trein gaat trouwens aanmerkelijk sneller dan vroeger. Als je nu ’s morgens vroeg uit Nederland vertrekt ben je om een uur of 2 in Berlijn. Zo’n jaar of 25 geleden (Opa vertelt…) kwam je dan pas aan het begin van de avond in Berlijn aan! (inclusief het oponthoud aan de DDR-grenzen)