Word jij mijn nieuwe collega bij het iXperium?

We zijn per direct op zoek naar een Specialist Leren met ict die ons team bij het iXperium kan komen ondersteunen. Ik ga de hele vacaturetekst niet hier knippen en plakken, daar kun je beter even voor hier kijken. Ik zal wel een stukje van de werkzaamheden opnemen:

Als specialist Leren met ict bent u lid van het kernteam van het iXperium/CoE. U brengt expertise in over ict voor leren en opleiden voor het programma van het iXperium/ CoE. U werkt nauw samen met de senior onderzoeker die verantwoordelijk is voor het onderzoek met betrekking tot de rol van technologie binnen leren met ict. U bent verantwoordelijk voor innovatie en coördinatie. Uw verantwoordelijkheid voor innovatie betreft met name de ict-toepassingen binnen de iXperium-labs. Dit doet u in nauw overleg met de programmamanager van het iXperium/CoE, de ict-consultant en de specialisten van de iXperiums. In dit onderdeel gaat u ook in overleg met de onderzoeker om de mogelijke experimenten en onderzoeken vorm te geven. Uw coördinatiewerkzaamheden betreffen het coördineren van de initiatieven van programmamanagers en mediamentoren in nauwe afstemming met de senior onderzoeker. U draagt vanuit uw expertise bij aan de leerlijn Leren met ict van de lerarenopleidingen (Instituut Leraar en School en Pabo).
U draagt bij aan de ontwikkeling het professionaliseringsaanbod rondom leren en lesgeven met ict voor leraren in het werkveld en voor opleiders van de lerarenopleidingen in nauwe samenwerking met de iXperium Academie.
Uw standplaats is Nijmegen maar werkzaamheden in Arnhem en Oss zijn onderdeel van de functie.

De procedure sluit 7 maart a.s. dus wacht niet te lang! 🙂
Solliciteren kan via de link onder aan de vacaturepagina.