Met je e-reader in bad

Bij de presentaties over elektronische boeken die ik geef, vergelijk ik vaak de verschillende opties. Bij een boek op papier staat “lekker lezen in bad”, immers een iPad of e-Reader kunnen (normaal gesproken) slecht tegen water. Niet alleen als je ze zou laten vallen ín het water (daar kan een boek op papier ook niet zo heel goed tegen), maar ook als het gaat om de waterdamp (er vanuit gaande dat je in een lekker warm bad zit!).

Kobo heeft nu de Kobo Aura H2O, zover ik kan zien nog niet in Nederland te koop, maar in de VS voor $179 te koop, dus in praktijk ongeveer €179 als hij wél deze kant op komt. Met die Kobo Aura H2O kun je zonder angst in bad gaan zitten lezen. Hij is namelijk waterdicht. Niet alleen spatwaterdicht, hij kan echt onder water. Niet dat je er mee kunt gaan duiken, hij is IP67 gecertificeerd. Volgens Kobo is hij tot 30 minuten waterbestendig in 1 meter water, met de poort aan de onderkant goed gesloten.

Is er een markt voor? Ik heb geen idee. Ik hoop het voor Kobo. Zelf heb ik boeken in bad maar even gelaten voor wat het was. De iPad met een film er op naast het bad, dat ligt veel relaxter.

 

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Met je e-reader in bad http://t.co/8Y8bMaJnXz

trackback
9 jaren geleden

Met je e-reader in bad http://t.co/ROzd63JVmF via @ICTOblog