Hij komt er aan: 48 videos in 24 uur

48-24-Logo-Large Ik hou wel van gekke dingen op zijn tijd. Wat iemand gek vindt verschilt natuurlijk van persoon tot persoon. Maar zelf vond ik de paar keer dat de mensen bij Techsmith 24 uur lang aan de slag gingen met het produceren van schermfilmpjes tot de categorie “leuke gekke dingen” behoren.
Waar mogelijk was ik dan ook altijd zo veel mogelijk online tijdens die evenementen om er aan bij te dragen dat zij ook tijdens de momenten dat het in de VS nacht was, niet “alleen” waren.

Een tijdje geleden riep ik nog “dat zouden ze weer een keer moeten doen!” en hoewel ik er zeker niet meer mee te maken heb gehad dan het in de lucht gooien van dat idee, is het binnenkort weer zover: op 27 februari start om 14:00 uur Nederlandse tijd een nieuwe serie van 24 uur. Maar nu gaan ze niet voor 24 films, maar voor 48 films. Zie de officiële aankondiging hier.

En ze zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Mensen die vanaf afstand deel willen nemen aan een van de video’s die ze maken. Die tips hebben over hoe de video’s ingezet worden. Meer dan een webcam, headset en goede internetverbinding heb je niet nodig. Aanmelden kan via dit formulier.
Ik weet nog niet welke backchannel opties er zijn, het lijkt me namelijk ook wel leuk als we daar als “kijkers” elkaar kunnen treffen. En natuurlijk geldt ook voor mij dat ik ongepland niet de hele 24 uur vrij zal weten te plannen, maar dat het een korte nacht gaat worden, dat zie ik wel gebeuren. 🙂

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Hij komt er aan: 48 videos in 24 uur http://t.co/cOF3nLM7yX