Cool: Papierenvliegtuigjes mét motor en smartphonebediening


OK, het filmpje is een beetje blij. Maar het idee is ook gewoon heel leuk: de PowerUp 3.0 is gewoon een heel geinig stukje ‘speelgoed’. Want wie heeft het vroeger niet gedaan: vliegtuigjes van papier vouwen en dan kijken of ze ook een stukje konden vliegen. Meestal met tamelijk matig succes.

Maar met de PowerUp 3.0 wordt ook een papierenvliegtuigje opeens een toy for big boys in plaats van kinderspeelgoed. Met die kit bouw je een vliegtuigje van papier eenvoudig om tot een vliegtuigje dat lange tijd in de lucht kan blijven en dat je kunt besturen met je smartphone. Op de Kickstarterpagina staat een filmpje waarbij je een lange vlucht van het vliegtuigje kunt zien.
Prijs voor dit alles? $40,- + $20,- verzendkosten. En je moet er dan wel nog even op wachten. In mei 2014 verwachten ze uit te kunnen gaan leveren. Maar gezien het feit dat ze na 1 dag van de 60 dagen campagne al op $38.000,- van het doel van $50.000,- zitten is ook dit weer zo’n campagne die vele malen zijn richtdoel gaat overtreffen. Dus ik hou alvast rekening met wat vertraging als gevolg van de grotere aantallen die ze zullen moeten gaan produceren.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Cool: Papierenvliegtuigjes mét motor en smartphonebediening:
OK, het filmpje is een beetje blij. Maar het id… http://t.co/7blluRo5Gc