Windows 8 – Bureaublad applicaties

Bureaublad Applicaties Omdat ik gebruik maak van de volledige Windows 8 versie, kan ik ook “oude” Windows 7 applicaties installeren. Zulke applicaties blijken echter ook gewoon in de Windows Store te vinden. Ze heten dan “bureaublad applicaties”. En ik moet zeggen dat ik er een nogal dubbel gevoel bij heb. Aan de ene kant is het reuze handig dat ze alle applicaties kunt installeren, zeker nu het aanbod nog aan het groeien is /nog groeien moet. Maar aan de andere kant levert het al bij het installeren een heel gescheiden aanpak op. Want de store doet niet meer dan je doorverwijzen naar de website van de ontwikkelaar van de applicatie. Je kunt hem dus niet direct vanuit de store installeren, of zelf maar meteen de installatie opstarten. Dat is jammer.

Ik zou ook wel graag willen kunnen filteren op zulke applicaties, dus dat ik kan aangeven dat ik ze niet of juist wel wil kunnen zien. Iets voor het wensenlijstje van de Windows 8 update.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Windows 8 – Bureaublad applicaties http://t.co/G1xWNB4G #windows8

trackback

[…] Omdat ik gebruik maak van de volledige Windows 8 versie, kan ik ook “oude” Windows 7 applicaties installeren. Zulke applicaties blijken echter ook gewoon in de Windows Store te vinden.  […]