Snor – 11

Moustage Een advies dat ik sinds vrijdag al een paar keer gekregen heb is om nog maar even van mijn snor te genieten zolang ik hem nog heb. Dat zal ik zeker doen.

Maar om nou dagelijks met een nieuwe foto van mijn snor de aandacht te blijven vragen voor de AllesSnor actie leek me ook een beetje saai. Er zijn namelijk veel interessantere snorren te vinden. Daarom de komende 11 dagen, naast de andere posts, elke dag ook kort aandacht voor een interessante snor.
Geen idee nog welke snorren en wát ik er elke dag over te vertellen ga hebben. Het moet er eentje zijn waarvan ofwel de foto ofwel het verhaal interessant is.

Vandaag de Walrussnor, die ze ook wel de Jamie Huneman snor hadden mogen noemen. Bij mensen voornamelijk decoratief (als je er van houdt) terwijl een walrus ze gebruikt bij het zoeken van voedsel. Dat wilde walrussen daarom nauwelijks snorharen hebben (ze slijten af door het gebruik) was nieuw voor mij.

Mijn snor heeft deze omvang nooit bereikt en zal hem ook niet bereiken.

Dit bericht is het eerste bericht in een serie waarmee ik aftel naar 24 december 2010. Dan scheer ik mijn snor af als onderdeel van de Allessnor actie voor Serious Request / Het Glazen Huis. Wil jij mij of een van de andere snorders sponsoren? Dat kan! Kijk hier voor meer informatie.