Hij is er!

UPC PVR

Ruim binnen de drie weken (op 31-12-2006 online aangevraagd) arriveerde vandaag mijn UPC PVR. Er was gelukkig iemand thuis, dus niet ophalen bij het postkantoor. Aansluiten was kinderspel. Over de beeldkwaliteit kan ik nog niet heel veel zeggen, de TV is nog niet vervangen, maar dat ik vrees dat ik heel snel ga wennen aan de uitgebreide zenderinformatie bij het zappen, de programmagids (al ontbrak er veel informatie over morgen en zo), het even stilzetten van het beeld (en terugspoelen). Alleen de zenderindeling vind ik nogal onhandig. Discovery bijvoorbeeld zit niet meer op 9 maar ergens ver weg.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
Willem
17 jaren geleden

Kun je een screencast maken van dat uitgebreide zappen voor alle analogen in NL 1, 2 en 3? Wij zijn natuurlijk wel nieuwsgierig wat voor moois je nu weer hebt.
Is het hier trouwens wat rustiger dan anders, of heb je ons de afgelopen 2 weken teveel verwend?

Pierre
17 jaren geleden

Nou, dat maken van een screencast is een van de dingen waar ik al meteen over zat na te denken. Moet lukken met mijn AD-converter en dan via de firewirekaart weergeven op mijn laptop en daar dan van capturen.
Je was gewoon verwend, maar ja, er is wat minder activiteit dan de afgelopen twee weken. Ook wel logisch aangezien ik overdag met werken (project-aanvragen lezen en zo) én aangezien ik de afgelopen twee avonden/nachten zonder toonbaar resultaat ben bezig geweest met het compileren lastFMProxy (geschreven in Python) naar een executable die zich dan netjes in de systeemtray nestelt zodat je de toegang tot lastFM samen met Winamp op je USB-stikkie kunt meenemen. Maar helaas zit de structuur van de webserver in de proxy net wat te onhandig in elkaar en werkt die niet helemaal samen met de code voor graphics in de system tray, zat de configuratie wat onhandig in elkaar voor compilen, kortom…