Kreatief met bierkratten #5 (the end)

Ik had hier een verhaal willen schrijven over hoe sneu ik het voor de studenten vond dat hun recordpoging niet gelukt was, maar ik lees zojuist in het Eindhovens Dagblad (de versie op papier) dat ze blijkbaar toch het record van de Tukkers verbroken hebben. Tussen de overgebleven stutten was namelijk een overspanning van 12,6 meter gevorm. En dat is vijf meter meer dan het vorige record.

Krattenbrug Krattenbrug

Helaas, geen foto van de winnende toestand, maar wel van het afbreken. Na een week van bijna dagelijkse foto’s vond ik het ook wel leuk om te kijken wat er met het bij mijn Canon bijgeleverde MovieEdit te maken was.
Daarom deze sfeerimpressie die een redelijke bandbreedte nodig heeft. De muziek komt van Freeplay Music, het bestand is na export uit MovieEdit met de MediaEncoder van Microsoft geconverteerd naar WMV. Het “aardbeving-effect” bij de overgang van foto naar video is overigens het gevolg van het uit de losse hand maken van het filmpje.
Eerdere berichten: deel 1, deel 2, deel 3, deel 4.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Geert
Geert
18 jaren geleden

Ik vind het erg gaaf hoe je onze recordpoging de bierkrattenbrug hebt gevolgd. Heb ook erg genoten van de vele foto’s en het filmpje op de site. Helaas hebben we de 16 meter niet gered, maar het oude record is nog steeds met 5 meter extra verpulverd.

Pierre
18 jaren geleden

Graag gedaan. Vond/vind het eigenlijk wel raar dat er niet meer verzamelingen foto’s van online te vinden zijn. Naast die van mijn vond ik alleen bij Gerard nog een tweetal foto’s. En dat terwijl ik toch heel wat mensen met fototoestellen en videocamera’s gezien heb.