Telefoonrekening online #3

Omdat relatief veel bezoekers aan deze blog hier terecht komen omdat ze op zoek zijn naar informatie over KPN of over het bekijken van hun telefoonrekening online én omdat dat niet altijd blijkt mee te vallen toch maar eens een kort instructie over hoe dat op dit moment werkt.
Start
Alles begint uiteraard met het openen van http://www.kpn.nl/. Helaas is de KPN website niet zo fijn als je een pagina aan je favorieten wilt toevoegen, dus maar even de verschillende stappen vanuit deze pagina.
Kies eerst voor Privé - Klik voor grotere versie Kies eerst voor Privé
Inloggen
Er zijn een aantal plaatsen waar je nu verder kunt gaan om in te loggen: aan de linkerkant en rechtboven kun je door te klikken op Mijn KPN naar het inlogscherm gaan.
Doe dit ook maar als je nog géén account hebt.
Je komt via deze link bij het inlogscherm:
het inlogscherm - Klik voor grotere versie. Nog geen account of wachtwoord vergeten?
Als je naar onderen scrolt op de inlogpagina, zie je daar een knop om een nieuw account aan te maken:
een knop om een nieuw account aan te maken - Klik voor grotere versie Ook kun je er terecht als je wachtwoord vergeten bent.
Als je je wachtwoord of gebruikersnaam vergeten ben dan klik je op de daarvoor bestemde link en voer je het e-mail adres is waarmee je je geregistreerd hebt.
Je ontvangt dan een mail met je gebruikersnaam en een link:
een mail met je gebruikersnaam en een link - Klik voor grotere versie. Klik je op die link dan kom je bij een pagina waar je persoonlijke vraag wordt gesteld voordat je je wachtwoord kunt wijzigen.
Ingelogd
Ben je eenmaal ingelogd, dan zie je dit scherm:
ingelogd - Klik voor grotere versie Hier kun je dan doorklikken naar je online telefoonrekening en kun je de verschillende opties vinden.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
G en M Lyon
G en M Lyon
19 jaren geleden

Ik zou graag kosteloos on line mijn telefoonrekening bekijken

Pierre
19 jaren geleden

Zover ik weet zijn er ook geen kosten aan verbonden. Behalve natuurlijk de kosten van de internettoegang zelf.